Doneaza 2%

Sistemul 2% permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze, fara costuri suplimentare, 2% din impozitul lor pe venit, datorat statului, catre o organizatie neguvernamentala. Este un sistem prin care cetatenii au posibilitatea sa decida in mod direct ce se intimpla cu impozitele lor.

Procedura este simpla:

Formularul 230 se completează de mana, în doua exemplare, cu datele dvs. si cu datele organizatiei a carei activitate doriti sa o sustineti. Unul dintre exemplare il pastrati iar celalalt se depune direct la registratura Directiei Generale a Finantelor Publice de care apartineti sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata, pina la data de 15 mai 2012. Daca considerati mai simplu, puteti depune formularul 230 la unul dintre membrii asociatiei, urmand ca noi sa le depunem la Directia Generala a Finantelor Publice.

Atentie! Nu trebuie completata suma ce urmeaza a fi virata. Ea se calculeaza automat ca 2% din impozitul datorat catre stat.

Pentru a directiona 2% din impozit catre Asociatia T.O.R.A. completati:

Cod de identificare fiscala (CIF) 29208264

Cod IBAN RO81 BTRL 0060 1205 2608 36XX